Welkom

Welkom op de website van Anders Administratie. Wij zijn een informeel en flexibel administratiekantoor, gevestigd te Beverwijk.

Bij Anders Administratie kunt u uiteraard terecht voor de boekhouding van uw onderneming. Bij het verwerken van uw boekhouding houden wij steeds de fiscale vinger aan de pols en zullen u inlichten bij aandachtspunten in deze. Hiernaast verzorgen wij uw belastingaangifte(s) en indien gewenst, een jaarrekening of andere rapportages. Met andere woorden; u houdt zich bezig met het ondernemen, dan houden wij ons bezig met uw administratieve verplichtingen. Let wel; dit zijn weliswaar verplichtingen, maar kunnen voor u een onmisbare informatiebron zijn om op een verantwoorde en succesvolle manier te ondernemen. Wij kunnen u ook op weg helpen bij de start van uw administratie of een tussentijdse toetsing doen van de kwaliteit of efficiëntie hiervan. U kunt hem het hele jaar zelf voeren en wij kunnen de afwerking doen. Met andere woorden; alles is mogelijk om u zoveel mogelijk van dienst te zijn bij de uitvoering van uw administratie en u daarmee de verlichting te bieden die nodig is.

De werkzaamheden worden verricht tegen alleszins redelijke tarieven, maar kunnen ook tegen vaste prijzen worden uitgevoerd. Dit is afhankelijk van het soort werkzaamheden en inschatbaarheid van de te besteden uren.

Anders Administratie richt zich met name op de kleine ondernemers, omdat juist deze zo enorm gebaat zijn bij efficiënte tijdsbesteding en goede bedrijfsinformatie, waardoor wij hen daarom extra goed van dienst kunnen zijn.